maanantai 15. marraskuuta 2010

Tähtiä tähtiä...

Vihdoin alkaa koululaisen huoneen uudistus olla valmis, pari pientä yksityiskohtaa vain puuttuu. Saimme huoneesta sisustussuunnittelijan avulla tosi kivan, sekä äiti että poika on tyytyväisiä =) Ostelen usein sisustustavaroita siksi, että ne miellyttävät silmää, mutta minulla ei välttämättä ole niille paikkaa tiedossa. Sain tähän huoneeseen käytettyä monta sellaista kaapissa odottanutta ostosta ammattilaisen vinkkien avulla.

Huone maalattiin harmaalla ja yhdelle seinälle maalasin sabluunalla rivin valkeita tähtiä, tykkään lopputuloksesta kovasti! Iso lipasto tuo reilusti lisää säilytystilaa. Huoneeseen saatin lisää tilaa myös parvisängyllä, josta erityisesti huoneen asukas pitää. Kuvassa näkyy myös vanha tietokonepöytä johon vaihdoin vetimet ja rakensin keskusyksikkö-kaapista hyllykaapin. Ikkunaan ripustettiin tähti-valot pimeää torjumaan.
 

 
Lisää tähti -teemaa =) meritähtikoukku koulurepulle. Koukku oli alunperin sininen, maalasin sen valkoiseksi. 


 
Pienoismallit ja askartelut pääsivät esille.

Huoneen viimeisteli pojan oveen kiinnittämä ilmoitus ;)
'

4 kommenttia:

 1. Ensi visiitillä täällä :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Moi Riitta! Kiitos ja tervetuloa visiitille =) Tervetuloa myös uudelleen!

  VastaaPoista
 3. Kaunis huone valmistui. Läksyjenluku saa taatusti uutta ja tuoretta pontta lukuvuoden loppuun :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marie! Läksyjä on jo tehty ahkerasti omassa huoneessa kun aiemmin ne tehtiin keittiön pöydällä, vaikka sama koulupöytä oli käytettävissä aiemminkin :)

  VastaaPoista