keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Lämpöä vai romantiikkaa?

Pesin juuri vaalean sohvamme päälliset, kyseessä on kulmasohva, joten pesemistä riittää.. Haluaisinkin hankkia sohvan päälle jotain, joka olisi kaunis, suojaisi samalla likaantumiselta ja on helpommin puhdistettavissa. Mietin tällä hetkellä kahden vaihtoehdon välillä.


Romanttinen vaihtoehto olisi Greengaten iki-ihana päiväpeitto, jonka voisi levittää istuintyynyjen suojaksi. Toinen puoli kukkia ja toinen ruutua, pääväri beige. Just love it!

Lämmin vaihtoehto olisi hankkia pari harmaata lampaantaljaa, kummallekin pojalle omansa. Lasten olisi ihanan pehmoista istua katselemassa lastenohjelmia..Tämä Ikean lampaantalja on tulossa Ikea Family -jäsenille tarjoukseen joulukuussa... Edullisempikin siis kuin Greengate..


Tässä vielä muita joulunpunaisia ihanuuksia Greengatelta. Tämä tyyny toimisi lampaantaljojen kanssa sohvalla ja jouluinen tunnelma olisi valmis!

 Näillä punaisilla tähtitossuilla kelpaisi sipsutella jouluyönä maistelemaan kinkkua ja joulutorttuja... Kuvat lainattu täältä.


4 kommenttia:

 1. Molemmat vaihtoehdot hyviä siihen sohvan päälle! Nuo Greengaten kuosit on aina niin herkkuja, mut harmi kun ovat niin hinnakkaita;)Mä oon haalinu noita ikean harmaita lampaantaljoja useampia ja ovat oikein monikäyttöisiä kun niis ei lika näy niinkuin valkoisissa ! Iloista keskiviikko iltaa sinulle

  VastaaPoista
 2. Kiitos Riitta kommentistasi! Meillä ei harmaata juurikaan ole sisustuksessa, siksi mietin noiden lampaantaljojen kohdalla, mutta siitähän se harmaa kausi sisustuksessa voi alkaa =)

  VastaaPoista
 3. Kauniita vaihtoehtoja kummatkin. Joten jompsin kumpsin parempi :) Minuakin on alkanut kiehtomaan nuo taljat...taidan käydä myös hakemassa pari ennen joulua.
  Kaunista alkanutta joulukuuta sinne!

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin Marie, ihanaa joulukuun alkua! Osasit kivasti käyttää sanaa kiehtoa, juuri näin prosessi etenee minullakin, ajatus alkaa mielessä pyörimään ja tuntumaan pikkuhiljaa omalta, kiehtovalta... Minäkään en olisi vielä vuosi sitten voinut kuvitella käyttäväni mitään "karvaista" sisustuksessa =)

  VastaaPoista